RING OSS - 0243-343 072

Intensivkurs körkort med boende

RING OSS - 0243-343 072

Boende

Kille tittar bakåt i bilen under en körlektion på vår intensivkurs för körkort med boende.

På vår trafikskola i Dalarna har vi intensivkurs för körkort med boende. För oss är det viktigt att våra körskoleelver verkligen kan fokusera på utbildningen och där är ett bekvämt boende en viktig pusselbit. När du bokar din intensivkurs för körkort med boende erbjuds du möjligheten att bo på vårt vandrarhem som ligger i samma byggnad som trafikskolan.

Kontakta oss – vi bokar en intensivkurs för körkort med boende åt dig! 

Intensivkurs för körkort med boende

Vi erbjuder billigt boende på vårt vandrarhem utan att tumma på kvaliteten. Det ligger dessutom bekvämt nog i samma byggnad som trafikskolan. Många som kommer till oss har försökt ta körkort den traditionella vägen på en trafikskola på hemorten. Hos oss får alla en ny chans men framför allt en unik möjlighet med allt under samma tak. På vår intensivkurs för körkort med boende kan du helhjärtat koncentrera dig på dina studier och körlektioner. När du inte har lektioner kan du välja att plugga i trafikskolans lokaler eller på vandrarhemmet. 

På vandrarhemmet bor du i en av våra fullt utrustade lägenheter med eget kök. I samma hus finns det även gym, bastu och en pizzeria.

Härlig gemenskap bland eleverna

En sak som vi har sett är att intensivkurs för körkort med boende i samma lokaler skapar en gemenskap bland eleverna. Många elever som har gått vår intensivkurs för körkort med boende har jämfört det med att vara på kollo och visst finns det likheter. På vår trafikskola i södra Dalarna pushar och hjälper eleverna varandra. Det uppstår en positv känsla i hela gruppen. Ingen är ensam utan tillsammans har ni ett gemensamt mål. Samtidigt som ni har väldigt mycket roligt under tiden.

När du får tid över till annat

När du går vår intensivkurs för körkort med boende kommer det mesta av din tid att gå åt till lektioner, självstudier och körlektioner. I vår kommun Smedjebacken finns det en hel del som du kan göra på din eventuella fritid. Vi har flera fina badställen, bra fiske, ridning, bra restauranger och dansställen. På vintern erbjuder Smedjebacken alla vintersporter samt bio och dans. 

Kontakta oss för att boka din intensivkurs för körkort med boende.