RING OSS - 0243-343 072

Intensivkurs körkort med boende

RING OSS - 0243-343 072

Om oss

Våra bilar som vi använder på vår intensivkurs för körkort med boende är trafiksäkra, röda och moderna bilar.

Välkommen till Smedjebackens Nya Trafikskola! Vår trafikskola ligger i södra Dalarna i Smedjebacken och erbjuder alltid det lilla extra för våra elever som går intensivkurs för körkort med boende. Enligt oss kan alla ta körkort. Låt oss hjälpa även dig att nå ditt mål om att ta körkortet – kontakta oss.

Intensivkurs för körkort med boende

Hos oss kommer körskolelever i alla åldrar och med olika förkunskaper. Det de har gemensamt är drivet och viljan att kunna ta sitt eget körkort. Vi ser till att det blir verklighet. Vi har tagit emot körskolelever från hela landet sedan 1950-talet och skapat säkra förare. Att ta körkortet hemmavid på traditionellt sätt är nämligen inte för alla. Därför har vår intensivkurs för körkort med boende stått stadigt och alltid haft en strid ström av körkortssugna elever.

AV alla som går vår intensivkurs för körkort med boende bor de allra flesta på vårt vandrarhem Smedjan. Det ligger smidigt och nära i samma hus som trafikskolan. För oss är det viktigt att våra körskolelever ska känna att de kan koncentrera sig helhjärtat på sin intensivkurs för körkort och där ska boendet vara en del av det. 

Våra olika intensivkurser

På vår körskola kan man inte enbart ta körkort för personbil vilket är vår vanligaste intensivkurs för körkort med boende. Vi erbjuder även en rad andra körkortsbehörigheter:

  • B-körkort – personbil.
  • B96-körkort – utökad B-behörighet med tyngre släp.
  • BE-körkort – bil med tungt släp.
  • C-körkort – lastbil.
  • CE-körkort - tung lastbil med tungt släp.
  • YKB
  • MC-körkort – motorcykel.
  • Mopedkörkort – moped.

Vår intensivkurs för körkort med boende är oftast två veckor lång och skräddarsys efter dina behov och förkunskaper.

Certifierade körskolelärare

Vårt företag är medlem i STR, Sveriges Trafikskolors Riksförbund, organisationen för oss trafikutbildningsföretag. För oss är det viktigt att vi bedriver en yrkesmässig förarutbildning och har utbildade trafiklärare. För närvarande har vi 10 certifierade handledare. 

Vår personal som utbildar våra körskoleelever är certifierade och medlemmar i Sveriges Trafiksskolors Riksförbund.

Är det dags att ta det efterlängtade körkortet? Hör av dig till oss – vi påbörjar en ny intensivkurs för körkort med boende varje måndag.