RING OSS - 0243-343 072

Intensivkurs körkort med boende

RING OSS - 0243-343 072

Intensivkurs körkort

Tjej kör motorcykel under vår intensivkurs för körkort med boende.

Vår trafikskola tar emot elever från hela Sverige och erbjuder intensivkurs för körkort med boende i samma hus som trafikskolan. Hos oss tar du körkort i en trygg och avslappnad miljö där du kan fokusera helt och hållet på att lära dig köra bil.

Vår intensivkurs för körkort med boende är två veckor lång och en ny kurs börjar varje måndag. Kontakta oss för att boka din plats.

Intensivkurs för körkort med boende

Vi har olika startpaket att välja mellan för vår intensivkurs för körkort med boende, allt för att du ska kunna skräddarsy din intensivkurs för körkort med boende. Här nedan finner du våra paketerbjudanden för B-körkort, personbil.

  • Startpaket 1: 17 körlektioner. Pris: 15 500 kronor.
  • Startpaket 2: 23 körlekterion. Pris: 19 100 kronor. 
  • Startpaket 3: 29 körlektioner. Pris: 22 500 kronor.

I samtliga tre paket ingår teori med lärare, internettester, riskettan, risktvåan samt kurslitteratur. Kursen pågår i tio dagar. Vi erbjuder även ett billigare alternativ där endast körlektioner och inskrivningsavgiften ingår.

  • Startpaket 4: 15 körlektioner. Pris: 11 100 kronor.

Är du intresserad av någon annan behörighet för vår intensivkurs för körkort med boende? Hos oss tar ni även följande körkort:

  • B96 – Utökad Bil: körning, teori, säkerhetskontroll, lån av fordon med försäkring under körprov. Pris: 3 900 kronor. 
  • Fast pris, C-körkort – Lastbil: Allt inkluderas i priset utom boende och Trafikverkets avgifter. Pris: 28 900 kronor.
  • CE Startpaket – Lastbil och släp: 16 körlektioner, litteratur, internettester, teoriavgift och fyra stycken funklektioner. Pris: 28 000 kronor.
  • Moped 1: AM inklusive material, teori och körning. Pris: 5 500 kronor.
  • Moped 2: Moped klass 2 inklusive material och teori. Pris 3 200 kronor.
  • MC Startpaket: 18 körlektioner, riskettan, inskrivning och allt material du behöver. Pris: 15 500 kronor.

Följer riksförbundets läroplan

Till oss kommer elever med olika förkunskaper och alla är välkomna. Utbildningen skräddarsys efter just dina förkunskaper. Oavsett om du kört mycket bil, lite grann eller aldrig så hittar vi en lämplig nivå och rätt tempo för just dig. 

Vi erbjuder teoriutbildning via Sveriges Trafikskolors Riksförbunds plattform elevcentralen.se och har även särskilt stöd vid dyslexi. Samtliga av våra fordon är fräscha, moderna, miljövänliga, bekväma och säkra.

Vi utbildar våra körskolelelever på vår intensivkurs för körkort med boende enligt Sveriges Trafikskolors Riksförbunds läromedel.

Kontakta oss för att boka din intensivkurs för körkort med boende hos oss!